De dikke tieten van Carly23

Mijn maag knorde. Wat zeg ik? Ik ging zowat dood van de honger. Anders gezegd: ik was laatst weer eens voor de zoveelste keer bere geil en als je geil bent moet je rukken (als er effe niks te neuken valt) Als ik heel erg geil ben, kan ik je vertellen, dan ruk ik me niet af op… Lees verder »

Monique39 klaar voor carnaval

Monique39 houdt wel van een feestje. En met carnaval voor de deur, is ze helemaal niet meet te stuiten. Dan verkleedt de dikke teef uit Enschede zich en gaat ze helemaal los. Lekker zuipen in de stad, je kent het wel. En als ze thuiskomt, besluit de blondine haar masker op het houden en voor de cam te… Lees verder »

De mooie exotische Sandy57

Sandy57 heeft een echte exotische uitstraling. Al haar hele leven doet ze daar haar voordeel mee. Mannen vallen op vrouwen met een beetje mystiek. Welk land zou ze nou toch vandaan komen? Zijn daar nog meer van dat soort mooie volle vrouwen? Allemaal vragen waar het donkerharige vrouwtje geen antwoord op kan geven. Ze heeft haar vader nooit… Lees verder »

Xxmonique, gemaakt voor erotiek

Xxmonique is een lekkere volle dame van 35 uit Roermond die – zo zegt ze zelf – gemaakt is voor de erotiek. Ze heeft het lichaam dat iedere man wel wil neuken, dat is wat ze er eigenlijk mee wil zeggen denk ik. Kijk maar. Stevige benen, volle borsten en een kont zo groot en rond, zalig gewoon.… Lees verder »

Hottink is lekker geil

Hottink heeft pas geleden ontslag gehad in de fabriek waar ze werkte. Niet omdat ze haar werk niet goed deed, maar omdat ze de hele tijd haar tieten liet zien. Het is nou eenmaal en geil mokkeltje, daar kan ze zelf ook niets aan doen. Inmiddels geniet ze van haar vrijheid door thuis met haar borsten te spelen.… Lees verder »

Hotbabette is een echte slet

De 46 jarige Hotbabette uit Apeldoorn is een echte slet. Voor de oudere mannen onder ons, ze is een echte lichtekooi. Als je in het woordenboek kijkt, dan kun je zien waar slet voor staat. Nee, niet dat stukje over een bemorste oude lap, zo oud is 36 nou ook weer niet. Nee, dat andere stukje. “Een slet… Lees verder »

Masseusexl masseert haar dikke borsten

Masseusexl was vroeger een – je raadt het misschien al – masseuse. Maar die dagen zijn voorbij. Het enige wat deze ronde blondine nog masseert zijn haar dikke borsten en haar gezwollen klitje. Verder niets. Ja, misschien de lul van haar man, als ze tenminste getrouwd is. Want daar heb ik geen weet van. De 43 jarige kanjer… Lees verder »

25ashley bewijst geen saaie meid te zijn

Op het werk wordt 25ashley een saaie meid genoemd. ‘Je bent 28, woont in Antwerpen, maar je gaat nooit met ons stappen!’ zeggen ze dan. ‘Je zit thuis zeker met een zak chips voor de televisie!’ Ashley laat ze maar lekker lullen, ze weet zelf wel beter. Iedere avond zit ze wel thuis, maar niet voor de televisie.… Lees verder »

Jut en Jul, een geil en stevig koppel

Culemborg, wat valt daar nou in hemelsnaam te beleven? In de plaats zelf niet zoveel. Maar met mensen die er wonen wel! Vooral op deze site. Want hier zie je een koppel van 47 jaar uit dat plaatsje. Jut en Jul, zo noemen ze zichzelf. Leuke, originele naam ook. Dit duo is lekker stevig en houdt ook van… Lees verder »

Bigbo tussen haar tieten neuken?

Lijkt het jou ook niet geil om een lekker rondborstig en stevig vrouwtje als Bigbo uit Benidorm eens fijn tussen die massale tieten te neuken? Mij wel hoor. Alleen jammer dat je voor haar helemaal naar Spanje af zou moeten reizen. Bigbo is 47 jaar en is vanaf haar veertigste ineens heel erg aantrekkelijk geworden voor mannen die… Lees verder »