Goedkoper webcamsex bij eva cams

Webcamsex op PolderWebcamsex.com

Webcamsex, iedereen doet het!

Vroeger had je nog gewoon ouderwets sex met je eigen wijf in je eigen IKEA-bed, intiem, met de deuren dicht, de ramen dicht, gordijnen dicht, haar mond dicht (lekker stil), en – als je wijf niet om aan te gluren is – met je ogen dicht. Tegenwoordig hebben veel koppels alleen nog sex voor de webcam van hun laptop, want er is niks zo geil wanneer de ganse geile aardkloot meekijkt hoe Henk zijn snikkel in de veel te dikke reet van Ingrid propt. Dat noemen we webcamsex! Leven Henk en Inrid eigenlijk nog? Heb die twee al lang niet meer zien neuken. Hoe dan ook, webcamsex – ik geef het toe! – is gewoon bijzonder leuk. Ik zal je vertellen, ook ik en mijn vriendin hebben alleen nog sex als onze facebookvrienden en twittervolgers gezellig meekijken en met ons meedoen. Een grote orgie is het vaak in onze slaapkamer. Ook de buurtjes kijken gezellig mee. De enigen die niet mee mogen doen zijn oma en de hond.

Blijvend goedkoper webcamsex

Maar webcamsex is niet gratis en zal dat ook nooit worden. Dat is niet erg, voor niets gaat de zon op, maar in deze tijd van economische crisis en andere tegenwinden zou het toch welkom zijn wanneer webcamsex blijvend goedkoper was. En daar gaat dit stukje over: hoe goedkoper te webcammen? Dat kan vanaf vandaag bij Eva Cams. Bij EvaCams is webcamsex blijvend in prijs verlaagd, Je betaalt nog maar 70 cent per minuut. Dit voordeel geldt niet voor bellen, want dan betaal je nog gewoon de normale prijs. Alleen wanneer je je aanmeldt en een account aanmaakt, dan ga je blijvend minder betalen per minuut of credit.

 

Voordelen account

Even alle voordelen van zo’n account op een rij: Toegang vanaf € 0,70 p/min; veilig betalen via o.a. jouw eigen bank; account is aangemaakt binnen 30 seconden; sparen voor korting en meedoen aan acties en speciale aanbiedingen (acties worden geregeld gehouden); neutrale, discrete vermelding op uw (bank)afschrift. EvaCams is een grote portal, je kunt er chatten met vrouwen, mannen en shemales, van de Nederlandse kaaskop met blote billen gezicht tot dames met een ebony en Aziatisch uiterlijk. Hou je van jong, dan kies je voor de tiener cams, hou je van oud, dan pak je oma. De milf cams zijn gevuld met de lekkerste rijpe vrouwen.

 

Gratis 5 minuten uitproberen

Wil je EvaCams eerst eens op je gemak uitproberen, zonder ervoor te moeten betalen, dan wijzen we je op de actie ‘5 minuten gratis webcamsex’. Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten. Trouwens, EvaCams heeft een enorm groot weblog dat vol staat met geile en grappige verhalen over alle webcamdames, heren en shemales. Ik denk dat op de site wel een paar honderd stukjes staan, het ene verhaaltje nog beter dan het andere. Vanaf dit blog kun je gemakkelijk beginnen met chatten.

 

Geld verdienen als webcammodel

Geld verdienen als webcammodel? Dat waren we bijna vergeten, dat kan natuurlijk ook. Kijk even op deze aanmeldpagina, hier lees je alles wat je moet weten. Cammen is niet alleen voor veel mannen en vrouwen tegenwoordig een hobby, met sex voor de webcam verdienen veel amateurs (dus ook amateur koppels), gewoon geld. Soms zelfs heel veel keiharde knaken. Dus dames: tippelen doen we niet meer, je loopt pas binnen voor de webcam! Wel zo veilig en schoon. Ik vraag me opeens af: Tippelen mannen eigenlijk?

 

Samenvatting

Goedkoper webcammen was vroeger vooral een eenmalige actie, als reclame voor de camdienst, tegenwoordig is de klant blijvend voordeliger uit wanneer deze een account aanmaakt bij Eva Cams. Naast dat de bezoeker met een account nog slechts 70 cent per minuut of credits betaalt, heeft een account ook veel andere voordelen, zoals speciale aanbiedingen en andere leuke acties. Eva Cams kan men ook eerst gratis 5 minuten uitproberen.

 

Ga naar de webcams van EvaCams

Cam met mij op PolderWebcamsex.com